Mišićavi i mladoliki Rob Lou na naslovnici Veniti fera

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišićavi i mladoliki Rob Lou na naslovnici "Veniti fera"

Sudeći po nabildovanom telu, gustoj crnoj kosi i licu bez bora, teško je poverovati da glumac Rob Lou ima 47 godina. Poznati glumac se slikao za naslovnicu novog broja magazina "Veniti fer", a na izgledu mogu da mu pozavide i duplo mlađi muškarci. Četrdeset sedam godina i telo dvadesetogodišnjaka: Rob Lou

Autorka fotografije poznatog glumca je legendarna fotografkinja Eni Libovic, a u novom broju "Veniti fera" on govori o svojoj novoj knjizi, u kojoj otkriva dosad nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << detalje iz druženja s mnogim svetskim zvezdama kao što su Čarli Šin, Met Dejmon, Tom Kruz i pokojni Patrik Svejzi.

Lou se posebno osvrnuo na provode s Čarlijem Šinom, koji ovih dana ne silazi s naslovnih strana magazina o poznatima. "Čarli i ja bismo se takmičili u tome ko može više da luduje, a onda se ujutro pojavi na poslu i da dalje razbija!", kaže Rob Lou.

On je Šina opisao i kao "predivnu mešavinu štrebera i buntovnika".

Lou je u intervjuu govorio i o svom kolegi Tomu Kruzu, zvezdi filma "Nemoguća misija".

"On je otvoren, prijatan i zabavan, ali ima gotovo robotsku koncentraciju i intenzitet koji nisam vido nikad pre u životu", kaže Lou.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rob Lou golišav na naslovnoj strani

Izvor: S media, 29.Mar.2011

Poznati glumac Rob Lou se u svojoj 47 godini slikao za naslovnicu novog broja magazina "Veniti fer", a na izgledu mogu da mu pozavide i duplo mlađi muškarci...Autorka fotografije poznatog glumca je legendarna Eni Lajbovic, a u novom broju on govori o svojoj novoj knjizi, u kojoj otkriva dosad nepoznate...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.