Mišel Rodrigez otkriva: Nemam vremena za ljubav

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišel Rodrigez otkriva: Nemam vremena za ljubav

Latino glumica Mišel Rodrigez priznala je za magazin “Interview“ da ne uspeva da održi duge veze i da trenutno ne može sebe da zamisli kao majku.

Na pitanje kako uspeva da uslaglasi karijeru i privatan život Mišel koja je bila u vezi sa Zakom Efornom, ali je dovođena u vezu i sa manekenkom Karom Delevinj nakon što je otvoreno priznala da je biseksualka, rekla je:

- Pogledajte mene! U mom životu apsolutno ništa nije konstantno. Ja sam vuk samotnjak. Pomisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na dugu vezu? Šta da vam kažem...nisam uspela da izdržim s nekim duže od šest meseci - rekla je Mišel.

Kada su deca u pitanju, za glumicu filmskog hita "Fast and Furious“ još uvek nije vreme za to iako ima trideset i šest godina.

- Deca? To još uvek nije za mene. Verovatno ću se opredeliti za surogat majku. Želim da se to ostvari na način na koji samo ja želim i to je razlog zašto ovoliko dugo čekam. Ne bih da rizikujem poslednje godine mladosti u svojoj karijeri zbog dece. Nisam želela da zbog deteta kasnije žalim zašto se nisam ostvarila tamo gde sam želela - objasnila je glumica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.