Mirsad Djerlek koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru

Izvor: Beta, 01.Jul.2020, 11:40

Mirsad Djerlek koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru

 Doktor Mirsad Djerlek imanovan je danas za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru, objavio je novopazarski radio Sto plus.Djerlek je tom radiju rekao da će tokom dana imati konferenciju za novinare.Direktoru ove ustanove Mehu Mahmutoviću juče je pogoršano zdravsteno stanje i on se trenutno nalazi na lečenju u Beogradu.Tokom jučerašnje posete Novom Pazaru ministra zdravlja Zlatibora Lončara i premijerke Ane Brnabić nekoliko desetina nezadovoljnih gradjana tražila je Mahmutovićevu ostavku zbog skrivanja podataka i višenedeljnog obmanjivanja javnosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mahmutović u Beogradu na lečenju, Mirsad Đerlek od danas koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 01.Jul.2020

Specijalista neurologije Mirsad Đerlek imenovan je danas za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru tokom trajanja vanredne situacije, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.