Mirović u poseti Crnoj Gori

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović u poseti Crnoj Gori

Podgorica, Beograd -- Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Srbije Igor Mirović boraviće od danas u dvodnevnoj službenoj poseti Crnoj Gori, najavljeno je u Podgorici.

Kako je saopšteno iz crnogorske vlade, Mirović će se danas sastati sa potpredsednikom Vlade Crne Gore zaduženom za regionalni razvoj Rafetom Husovićem.

Narednog dana, kako je najavljeno, u Podgorici će se održati plenarna sednica Mešovite komisije za ekonomsku saradnju između Crne Gore i Srbije. Nakon sednice, ministar ekonomije Crne Gore Vladimir Kavarić i ministar Mirović potpisaće protokol o saradnji i dati izjave za medije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mirović u poseti Crnoj Gori

Izvor: Akter, 28.Nov.2013

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Srbije Igor Mirović boraviće od danas u dvodnevnoj službenoj poseti Crnoj Gori

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.