Mirović: Zakon o Vojvodini nije prioritet

Izvor: Danas, 06.Mar.2019, 05:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Zakon o Vojvodini nije prioritet

Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović izjavio je večeras da je više puta pitao Vladu Srbije zašto se ne donosi Zakon o finansiranju Vojvodine i dobio odgovor da to nije prioritet u ovoj godini, ali je naveo da je sa sadašnjim izdavajanjem iz budžeta od sedam odsto, Vojvodina zadovoljna. Članak Mirović: Zakon o Vojvodini nije prioritet se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su cenzurisane “Muškarčine”

Izvor: Danas, 06.Mar.2019

U sedmoj godini igranja, nakon 130 predstava u Srbiji, regionu i Evropi, predstava “Muškarčine” Reflektor teatra je otkazana zbog “političke nekorektnosti”. Kako je ova predstava cenzurisana objasnila je producentkinja “Reflektor teatra” Nevena Caković, a njeno obrazloženje prenosimo...

Nastavak na Danas...

Promocija novog romana Branka Rosića ‘Konačno razvedravanje’

Izvor: Danas, 06.Mar.2019

Promocija novog romana Branka Rosića 'Konačno razvedravanje' održava večeras se u Zrenjaninu. Članak Promocija novog romana Branka Rosića ‘Konačno razvedravanje’ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.