Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirošljević prešao u Ujedinjenu Srpsku

BANJALUKA - Nakon što je Vladimir Mirošljević, najaktivniji odbornik Skupštine grada, u julu napustio NDP i postao nezavisni odbornik, danas je prešao u partiju Ujedinjena Srpska, koja, kako kaže, treba da bude kohezioni faktor koji će da pokupi sve pozitivno što dolazi iz pozicije i opozicije.

On je rekao da je u Ujedinjenu Srpsku prešao iz više razloga, među kojima su nacionalni interes koji zastupa ova partija, zatim ekonomska platforma, naročito zbog dijela koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se odnosi na zdravstvo, kao i iz razloga jer partija okuplja veliki broj mladih ljudi koji su na značajnim funkcijama.

"Moje djelovanje u Skupštini grada neće se promijeniti, gledaću stvari sa obje strane. Mislim da će sada biti sve lakše, jer ću moći da realizujem projekte koje nisam mogao ranije, jer je kao opozicionar izuzetno teško doći do realizacije nekih projekata", rekao je Mirošljević.

Izrazio je nadu da će na obostrano zadovoljstvo raditi za građane Banjaluke.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, kaže da je srećan i zadovoljan zbog širenja i jačanja partije, jer stalno ukrupnjava kapacitete, organizaciju i otvara sve veći broj kancelarija, za razliku od drugih partija.

"Trenutno imamo dva odbornika u Skupštini grada, naša vrata su otvorena za dobre ljude i dobre ideje, a za neke su i zatvorena. Mirošljević je jedan od poznatijih banjalučkih ljekara, koji je po mjerilu domaćih i stranih institucija zvanično najaktivniji odbornik Skupštine grada", rekao je Stevandić.

Dodao je da je u dobrom odnosu sa Draganom Talićem, ali da odluku o eventualnom prelasku u Ujedinjenu Srpsku Talić treba sam donijeti.

Bivši član NDP-a Vladimir Mirošljević je jedan od ranije najglasnijih odbornika opozicije u Skupštini grada. Nakon što je napustio redove NDP-a, postao je nezavisni odbornik, pa su nastale spekulacije o njegovom prelasku u druge partije. Kraj spekulacijama on je ozvaničio juče, prelaskom u partiju Ujedinjena Srpska.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.