Ministre, pusti me da radim!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ministre, pusti me da radim!"

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić zatražio je od miništra u tom resoru Svetozara Čiplića da mu omogući da "učestvuje u radu ministarstva", podsećajući da mu je pre izvesnog vremena uručena odluka kojom se njegov rad svodi na praćenje pravnih akata.

U molbi upućenoj ministru Čipliću, koja je dostavljena i medijima, Karadžić ističe da mu je, iako jedini u ministarstvu ima magistraturu iz oblasti ljudskih prava, faktički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zabranjeno da radi svoj posao.

"Vi ste me ovlastili u trenutku kada je ministarstvo osnovano da vodim određene sektore, slali ste me na medija trening i da istupam u javnosti, sve do onog dana kada ste rekli da vam se niko neće politički profilisati osim Vas", navodi Karadžić.

Karadžić, izmedju ostalog, izražava nezadovoljstvo zbog toga što ministar Čiplić nije blagovremeno reagovao na pretnje koje su mu upućivane i zbog toga što je isključen iz sistema donošenja odluka u ministarstvu.

"Uključite mi telefon za koji mi ministarstvo plaća 3.000 dinara, a ja sve preko toga, uključite me u rad i omogućite da u ministarstvu postoje profesionalni ljudski odnosi. Ja ostavku neću dati jer Srbija nema više vremena za povlačenje pred neznanjem, bezobrazlukom i neradom", navodi se u molbi upućenoj ministru Čipliću.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.