Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2021, 18:44

Ministarstvo: Vodnik preminuo tokom priprema za vežbu na Pešteru

Tokom priprema za planiranu vojnu vežbu na privremenom poligonu „Pešter", starijem vodniku prve klase Dejanu Stojkoviću, pripadniku Druge brigade Kopnene vojske, koji se nalazio u sastavu posade oklopnog borbenog vozila, iznenada je pozlilo, a preminuo je u bolnici u Kraljevu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Preminuo vodnik prve klase Vojske Srbije

Izvor: B92, 24.Jun.2021

Tokom realizacije planiranih vežbovnih aktivnosti na privremenom poligonu "Pešter", stariji vodnik prve klase Dejan Stojković iznenada je preminuo...Stojković, pripadnik Druge brigade Kopnene vojske, nalazio se u sastavu posade oklopnog borbenog vozila kada mu je pozlilo,..Njemu je na licu mesta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.