Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2009, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarska otvara Kancelariju za mlade

SREMSKI KARLOVCI - Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković otvorila je danas u Sremskim Karlovcima kancelariju za mlade.
Na konferenciji povodom otvaranja kancelarije govorili su savetnik i šef za tehničku saradnju za zapadni Balkan kanadske ambasade Brus Stin, predsednik opštine Sremski Karlovci Milenko Filipović, direktor projekta "Unapređenje zdravlja mladih na Balkanu" Naim Ismail, kordinatoor za metodologiju "Glas mladih" Nemanja Tenjović i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koordinator Kancelarije za mlade u Sremskim Karlovcima Marko Gaić.
Ovom prilikom u Sremskim Karlovcima održan je i trening za regionalne koordinatore kancelarija za mlade u Srbiji, koji ima za cilj osnaživanje kancelarija kroz uvođenje modela koji doprinose aktivnijem uključivanju mladih.
Otvaranje kancelarije, kao i organizacija i sprovođenje treninga, rezultat je aktivne saradnje Ministarstva omladine i sporta, opštine Sremski Karlovci i projekta "Unapređenje zdravlja mladih na Blakanu", koji finansira kanadska vlada kroz Kanadsku agenciju za međunarodni razvoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.