Ministarka zdravlja posetila povređene Čehe

Izvor: Press, 15.Jul.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka zdravlja posetila povređene Čehe

Prema rečima direktora Urgentnog centra Zlatibora Lončara u ovoj ustanovi zbrinuto je troje povređenih Čeha.
"Muškarac star 48 godina dovezen je sa teškim povredama glave i grudnog koša. Smešten je u jedinicu intenzivne nege, u šok sobi je i njegovo stanje je veoma teško", naglasio je Lončar.
Drugi povređeni je, kako dodaje, po prijemu naveo da je vozač autobusa i on je zadobio prelom karlice, otvoreni prelom noge i nalazi se na Odeljenju ortopedije u Urgentnom centru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
"Stigla je i jedna pacijentkinja iz Ortopedske bolnice Banjica sa povredama kičme i u toku je dijagnostika, radi se skener abdomena. Kada se dijagnostika završi videćemo da li ostaje kod nas ili će biti vraćena na Banjicu", naglasio je Lončar.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.