Ministar odbrane SAD stao uz Trampa: Mediji lažu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar odbrane SAD stao uz Trampa: Mediji lažu!

Matis reagovao na navode o povećanju nuklearnog arsenala

 Američki ministar odbrane Džim Matis nazvao je danas "potpuno lažnim" navode medija u kojima se tvrdi da je predsednik SAD Donald Tramp pozvao na povećanje nuklearnog arsenala te zemlje.

- Ovakva vrsta netačnog izveštavanja je neodgovorna - ocenio je Matis u saopštenju, preneo je Rojters.

En-Bi-Si njuz (NBC News) prethodno je javio da je Tramp rekao na sastanku sa svojim savetnicima za nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednost u julu da želi da drastično uveća nuklearni arsenal SAD.

Tramp je negirao te tvrdnje na svom nalogu na Tviteru.

Fake @NBCNews made up a story that I wanted a "tenfold" increase in our U.S. nuclear arsenal. Pure fiction, made up to demean. NBC = CNN!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 11, 2017

- Lažne NBC vesti izmislile su priču da sam želeo ''desetostruko'' uvećanje nuklearnog arsenala SAD. Čista izmišljotina, stvorena za ponižavanje. NBC=CNN - naveo je Tramp.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.