Ministar Selaković danas i sutra na Kosovu i Metohiji

Izvor: Blic, 01.Jun.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Selaković danas i sutra na Kosovu i Metohiji

Ministar pravde i državne uprave Nikola Srelaković i direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin boraviće danas i sutra na Kosovu i Metohiji gde će se sastati sa predstavnicima pravosudnih institucija i posetiti mesta u kojima oni rade.

Tema sastanaka biće uslovi i stanje zaposlenih u sudovima i tužilaštvima na Kosovu i Metohiji, saopštilo je Ministarstvo pravde.

Selaković i Vulin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se u Kosovskoj Mitrovici sresti sa sudijama, javnim tužiocima i zamenicima javnih tužilaca pravosudnih organa sa severa Kosova i Metohije.

Takodje, u Kosovskoj Mitrovici Selaković će održati sastanak i sa načelnicima okruga sa Kosova i Metohije, kao i sa radnicima Uprave za izvšenje krivičnih sankcija u Kosovskoj Mitrovici. Nakon toga, biće održan sastanak i u Ranilugu sa predstavnicima pravosudnih organa Kosovskog Pomoravlja.

U kasnim popodnevnim satima, ministar Selaković će u Gračanici razgovarati sa sudijama i tužiocima pravosudnih organa Centralnog Kosova, a sa predstavnicima pravosudnih organa Centralnog Kosova razgovaraće i Vulin, najavila je Kancelarija.

U toku sutrašnjeg dana Selaković i Vulin razgovaraće sa predstavnicima pravosudnih organa u Štrpcu.

Posle obilaska Štrpca, Vulin će obići Dečane i vratiće se u Kosovsku Mitrovicu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković i Vulin danas i sutra na Kosovu

Izvor: Press, 01.Jun.2013

Selaković i Vulin će se sastati sa predstavnicima pravosudnih institucija i posetiti mesta u kojima oni rade.. Tema sastanaka biće uslovi i stanje zaposlenih u sudovima i tužilaštvima na Kosovu i Metohiji, saopštilo je Ministarstvo pravde..Selaković i Vulin će se u Kosovskoj Mitrovici sresti...

Nastavak na Press...

Selaković: Sledeće nedelje radna grupa o zakonima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2013

Ministar pravde Nikola Selaković najavio je danas da sledeće nedelje treba da počne sa radom radna grupa predviđena planom za implementaciju briselskog sporazuma koja će raditi na prilagođavanju zakonskih okvira, a koji treba da pruže jasne garancije za Srbe na Kosovu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbija neće napustiti Srbe sa Kosova

Izvor: RTV Pink, 02.Jun.2013, 10:28

. . . Minstar pravde i državne uprave Nikola Selaković i Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin poručili su na kraju dvodnevne posete Kosovu da Srbija neće napustiti Srbe sa te teritorije niti dozvoliti da njihova bezbednost bude ugrožena, dodavši da je cilj Vlade stvaranje...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.