Ministar: Ljajić nije kriminalac, nema podataka o tome

Izvor: Mondo, 31.Okt.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar: Ljajić nije kriminalac, nema podataka o tome

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

 "Ja moram da iznesem lično uverenje da ja zaista u to ne bih mogao da verujem", rekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući poslanici SRS Vjerici Radeti.

Radeta je pitala Stefanovića da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << li ima informaciju za Narodnu skupštinu, a vezano, kako je rekla, za "aferu" potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića.

Skandal u Skupštini: Šešelj kaže Rasim je narko bos

"Da li ste utvrdili da li je tačno, da li ste preduzeli određene mere. Da li imate dokaze za Ljajića i njegovo učešće u narko kartelu. Morate da odgovorite na to pitanje", rekla je Radeta.

Poslanik SRS Vojislav Šešelj optužio je ranije u Skupštini potpredsednika vlade i ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela na području Srbije.

Ljajić je posle toga pozvao Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu.

Poručio je da ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: MUP ne raspolaže informacijama o Ljajiću

Izvor: B92, 31.Okt.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe...To je izjavio potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović..."Ja moram da iznesem lično uverenje da ja zaista u to ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.