Ministar: Besmisleno da Gašić ima veze s napadačima

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar: Besmisleno da Gašić ima veze s napadačima

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas kao besmislene i neracionalne tvrdnje opozicionog Saveza za Srbiju da su osumnjičeni za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu povezani sa šefom BIA Bratislavom Gašićem.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Ne znam kakve veze ti napadači mogu da imaju sa Bratislavom Gasićem. Sva trojica su iz kriminogene sredine. Radi se o M. Ž. (1988) D.G. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (1987) i M.Š. (1980) iz Kruševca”, rekao je Stefanović.

Ministar je na konferenciji za novinare rekao da se u trenutku napada na Borka Stefanovića, u neposrednoj blizini mesne zajednice u kojoj je planirana tribina Saveza za Srbiju, nalazio policajac koji je takođe zadobio udarce, jer se telom postavio između lidera Levice Srbije i napadača.

Napadnut Borko Stefanović! Vučić: Uhapšeni napadači

Policija je, prema Stefanovićevim rečima, prepoznao napadače i zahvaljujući njegovom prisustvo MUP je brzo reagovao i uhapasio osumnjičene.

Foto: Medija centar/Mondo

“Kad pogledate to kao činjenicu, zar vam se ne čini potpuno besmislena tvrdnja da je onda to organizvala neka služba ili Bata Gašić. Potpuno neracionalno”, rekao je Stefanović.

Zbog istrage koja je u toku ministar nije mogao da daje preciznije informacije, ali je rekao da će ona pokazati okolnosti i motive zbog kojih se napad dogodio.

“Ali za razliku od svih kada je Ranko Panić ubijen, jer je drugačije mislio od tadašnje vlasti koju su činili Tadić, Jeremić, Ðilas, šest godina nije ni bilo istrage za ubistvo, niti je koga interesovalo. Mi smo počinioce uhapsili za dva sata. To pokazuje suštinsku razliku između njih i nas”, rekao je Stefanović.

On je najoštrije osudio napad na Borka Stefanovića.

“Ne želim da umanjim napad na Borka Stefanovića, osuđujem ga najoštrije, ali samo podsećam da to što svakog dana govore u medijimaiI to što izgovaraju rečenice mržnje samo da bi se dočepali vlasti i fotelje, nije dobro za društvo, pogotovo ne za ljude koji tvrde za sebe da hoće da se bore protiv nasilja u društvu. To je najgore licemerje”, rekao je Stefanović.

Pročitajte još:

Borko Stefanović: Ovo je bio pokušaj ubistva
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nebojša Stefanović: Besmisleno da Gašić ima veze sa napadačima

Izvor: RTS, 24.Nov.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je kao besmislene i neracionalne tvrdnje opozicionog Saveza za Srbiju da su osumnjičeni za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu povezani sa šefom BIA Bratislavom Gašićem. Napad na Borka Stefanovića osudila premijerka Ana Brnabić. ...

Nastavak na RTS...

Stefanović: Besmisleno da Gašić ima veze sa napadačima

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas kao besmislene i iracionalne tvrdnje opozicionog Saveza za Srbiju da su osumnjičeni za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu povezani sa šefom BIA Bratislavom Gašićem...- Ne znam kakve veze ti napadači mogu da imaju sa Bratislavom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.