Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minhen: Azilant u tržnom centru ubio najmanje 15 ljudi? (VIDEO)

MINHEN - U šoping centru "Olimpija" u Minhenu začula se pucnjava, a policija se nalazi na licu mjesta, javlja BBC.

List „Abendcajtung Minhen“ saopštio je da ima najmanje 15 žrtava u pucnjavi, ali zvanične potvrde te informacije nema.

S druge strane AFP, pozivajući se na izvor iz policije, prenosi da je u pucnjavi poginula jedna osoba, a da je deset povrijeđeno.

Njemački "BR24 News" prenosi riječi svjedoka da je azilant otvorio vatru u kafiću koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se nalazi u tržnom centru.

Detalji incidenta još nisu poznati, ali strani mediji prenose da je policijska akcija u toku. Prema nekim izvještajima ljudi koji su u trenutku pucnjave bili u šoping centru i dalje se nalaze u objektu.

Watch LIVE #Periscope outside the shooting in #Munich #OEZ https://t.co/G35ydO9Ycb

Najmanje 30 policijskih vozila nalazi se ispred objekta u kojem se dogodila pucnjava.

Njemačke vlasti su ranije upozorile na moguće napade, ali nije poznato o čemu se radi u ovom trenutku.

Shooting in #Munich shopping mall #OEZ!! People running away to seek shelter!! pic.twitter.com/PB189s6RQy

Njemačka policija zatvorila je širu oblast oko šoping centra, rekla je portparolka policije. Naoružani muškarac trčao je kroz tržni centar i pucao na ljude, navodi "Bild".

Nakon toga je pobegao u pravcu podzemne željeznice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Muškarac pucao u šoping centru u Minhenu, više mrtvih

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2016

Više osoba je ubijeno u pucnjavi u tržnom centru u Minhenu. Nemačke specijalne snage su na licu mesta...Minhenska policija saopštila je da ima više mrtvih, javlja list Zidojče cajtung...Nemački list "Minhen abentcajtung" javlja da je moguće da ima 15 mrtvih, dok televizija NTV navodi da se strahuje...

Nastavak na Radio 021...

Minhen: Pucnjava na tri lokacije (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2016

MINHEN - U šoping centru "Olimpija" u Minhenu začula se pucnjava, a policija se nalazi na licu mjesta, javlja BBC. Nakon toga je došlo do još dvije pucnjave u gradu, prenose njemački mediji...Lokalni mediji javljaju da je navodno do pucnjave došlo na tri lokacije u gradu, kao i da se jedna od njih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

UKLETO MESTO: Nedaleko od stadiona gde je pucano na ljude, u Minhenu se pre 44 godine desila STRAVIČNA STVAR!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016

Šoping centar u Minhenu u kome se dogodio napad nalazi se u blizini Olimpijskog stadiona gde se tragićan događaj odigrao pre 44 godine...Podsetimo, tokom Olimpijskih igara 1972. godine, palestinska militantna grupa Crni septembar otela je 11 izraelskih sportista i na kraju ih ubila...Današnji napad...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.