Minđuše ukradene u Veneciji - sa dijamantima od 30 karata

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minđuše ukradene u Veneciji - sa dijamantima od 30 karata

Vlasnik dragog kamenja ukradenog iz venecijanske Duždeve palate otkrio je detalje o tom nakitu i naveo da se na brošu nalazio čist dijamant od 10 karata dok je par minđuša imao u sebi dva dijamanta od 30,2 karata.

Kolekcija al-Tani nije otkrila vrednost ukradenog nakita, ali mediji izveštavaju da se cene mere u milionima evra. I broš i minđuše su delo "Bagata", ekskluzivnog mumbajskog draguljara.

Nadzorni snimci od srede pokazuju jednog od lopova koji smireno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uklanja staklo s eksponata, stavlja nakit u džep i odlazi. Policija je navela da se alarm aktivirao minut kasnije, davši tako lopovima vremena da pobegnu.

Drago kamenje je odneto poslednjeg dana izložbe "Blaga Mogula i maharadža".

Kolekcija al-Tani je čuvena putujuća izložba indijskog i Indijom inspirisanog nakita i dragog kamenja koje je sakupio katarski vladar Hamad bin Abdulah al-Tani.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.