Izvor: B92, 19.Jan.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosevic primio delegaciju kineske Asocijacije

Jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic i delegacija kineske Asocijacije za medjunarodno razumevanje ocenili su da "suprotstavljanje politici sile, diktata i hegemonizma", predstavlja zajednicko obelezje politike Jugoslavije i Kine, "u interesu mira, stabilnosti i bezbednosti za sve zemlje u svetu". Prilikom prijema kineske delegacije, Milosevic je ocenio da su kineski rezultati razvoja "vredni divljenja" i da predstavljaju "za narod Jugoslaije veliki podstrek u sprovodjenju vlastitog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << programa obnove i reformi", preneo je Radio Beograd. On je istakao da narode Kine i Jugoslavije "povezuje cvrsto prijateljstvo, uzajamno razumevanje i zajednicka zalaganja za ravnopravne odnose i progres u svetu".

Predsednik kineske asocijacije i potpredsednik Svekineske narodne politicke konsultativne konferencije Li Guisian preneo je Milosevicu "najsrdacnije pozdrave kineskog predsednika Djianga Cemina".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.