Milojević proslavio rođendan sa Crvenom zvezdom

Izvor: Press, 01.Sep.2009, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević proslavio rođendan sa Crvenom zvezdom

Bivši golman Crvene zvezde Zvonko Milojević, koji je prošle godine u saobraćajnoj nesreći doživeo tešku povredu kičme, tokom prethodnog vikenda proslavio je 38. rođendan.
Naravno, aktuelni čelnici najtrofejnijeg srpskog kluba nisu zaboravili da popularnog Miloja posete u Ribarskoj banji i požele mu, pre svega, dobro zdravlje.
- Hvala svima na lepim željama, mnogo hvala. Ne mogu rečima da opišem i iskažem koliko mi je drago što su me se setili u mojoj Zvezdi i posetili me, ovde u Banji. To govori da nisam zaboravljen....

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Zvezda me nije zaboravila (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 31.Avg.2009, 14:20

Zvonko Milojević proslavio je 38. rođendan u Ribarskoj banji, gde se oporavlja od saobraćajne nesreće, a društvo su mu pravili član Upravnog odbora Crvene zvezde Stevan Ostojić, sportski direktor Ivan Adžić, tehnički koordinator Goran Negić, generalni sekretar Andrija Kleut i savetnik predsednika...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.