Milioni evra za odbranu Ljimaja

Izvor: RTS, 31.Jan.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni evra za odbranu Ljimaja

Za odbranu Fatmira Ljimaja potrošeno oko dva miliona evra. Specijalno tužilaštvo veruje da je milion evra obezbeđeno kroz kriminalne aktivnosti, pa je pokrenulo istragu protiv Ljimajeve braće, Demira i Florima, za pranje novca.

Odbrana bivšeg zamenika predsednika Demokratske partije Kosova i nekadašnjeg ministra saobraćaja Fatmira Ljimaja koštala je oko dva miliona evra, a kosovsko specijalno tužilatvo veruje da je polovina obezbeđena kroz kriminalne aktivnosti, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Koha ditore.

List navodi da je milion evra potrošeno na odbranu pred Haškim tribunalom, dok je drugi milion dat za odbranu u postupku koji se protiv Ljimaja vodi za ratni zločin u selu Klečka.

Specijalno tužilaštvo veruje da je milion evra obezbeđeno kroz kriminalne aktivnosti, pa je pokrenulo istragu protiv Ljimajeve braće, Demira i Florima, za pranje novca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbrana Ljimaja koštala dva miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2013

PRIŠTINA -..Odbrana bivšeg funkcionera Demokratske partije Kosova Fatmira Ljimaja u dva sudska procesa koštala je oko dva miliona evra, a Specijalno tužilaštvo Kosova sumnja da je deo novca kriminalnog porekla, piše danas Koha ditore...Milion evra koštala je odbrana za suđenje pred Haškim tribunalom,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.