Milion evra za kanalizaciju u Kruščici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2012, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milion evra za kanalizaciju u Kruščici

KRUŠČICA -

Predstavnici čeških firmi "Geotest" i "Preskan", koje će sledeće godine graditi kanalizaciju u Kruščici za 270 domaćinstava, posetili su to mesto i opštinu Belu Crkvu.

Skoro milion evra za izgradnju, obezbedile su Vlade Češke, Srbije i Vojvodine.

Memorandum o razumevanju o izgradnji kanalizacije, u okviru razvojne saradnje između Srbije i Češke, potpisali su polovinom marta Vlada Vojvodine, opština Bela Crkva, Fond za zaštitu životne sredine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije i Češka razvojna agencija potpisala.

Češka razvojna Agencija je za taj projekat izdvojila oko 720.000 evra, Fond za zaštitu životne sredine 100.000, a Vlada Vojvodine 50.000 evra.

Radovi će biti završeni u jesen 2014. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.