Milijarder Soroš se ženi po treći put

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarder Soroš se ženi po treći put

Američki investitor i filantrop Džordž Soroš u subotu je proslavio 82. rođendan i veridbu sa dvostruko mlađom Tamiko Bolton, prenosi agencija Rojters.

Verenici: On 82, a ona 40 godina  

Soroš i Boltonova (40) upoznali su se u proleće 2008. godine, a ovog vikenda zvanično su objavili veridbu u njegovom letnjikovcu u Sautemptonu u Njujorku u društvu prijatelja i porodice. Milijarder je zaprosio svoju izabranicu pre nekoliko nedelja. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Njemu će ovo biti treći, a drugi brak Boltonovoj koja radi kao konsultant za obrazovanje. Soroš ima petoro dece - četiri sina i jednu ćerku iz prethodnih brakova sa Analiz Vičak i Suzan Veber. Prema rečima neimenovanog izvora, venčanje će se održati na leto sledeće godine. 

 

Džordž Soroš, čije je pravo ime Đerđ Švarc, mađarsko-jevrejskog je porekla. Predsednik je korporacije za upravljanje investicionim fondovima Soroš fond menadžmenta, Instituta za otvoreno društvo i bivši je član borda direktora Saveta za inostrane odnose. Njegovo bogatstvo iznosi oko 20 milijardi dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.