Milica Gajić direktor na Megatrendu u Požarevcu

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Gajić direktor na Megatrendu u Požarevcu

Nevenčana supruga Marka Miloševića, Milica Gajić, postavljena je na mesto izvršne direktorke u ispostavi Megatrend univerziteta u Požarevcu, saznaje “Blic”. Rektor Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je ovu informaciju za “Blic” i poručio da je Gajićeva dobila direktorsku fotelju isključivo zbog svojih zasluga.

Milica Gajić kroz osmeh negira da je na novi posao stigla kao snajka bivšeg predsednika i da je sam vrh Socijalistička partija Srbije urgirao za nju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Ma na kakav pritisak SPS-a? To nije tačno. Nije niko insistirao da dobijem to mesto. Odavno radim na Megatrendu, ima više od godinu dana, pa se sad ukazala prilika. To mesto nije bilo popunjeno, a odluku je doneo rektor - kaže za “Blic” Milica Gajić.

Rektor Mića Jovanović tvrdi da je Gajićeva zaslužila to mesto.

- Milica Gajić je radila kao koordinator u studentrskoj službi dve godine, i tu se dobro pokazala. Ovo mesto ima dosta dodirnih tačaka, pa verujem da će se i tu snaći. U suštini, ova direktorsko mesto nije klasično unapređenje jer će i na direktorskoj funkciji po novoj sistematizaciji rukovoditi studentskom službom Megatrenda u Požarevcu - rekao je za „Blic“ Mića Jovanović.

On tvrdi da ga niko od njegovih drugara iz SPS-a nije zvao da bi urgirao za Milicu Gajić.

- Ona je jedna divna osoba i njoj se baš isplatilo dati posao. Marko Milošević je rekao da se on ni pod kojim okolnostima neće vraćati u Srbiju, a ona mora da vodi računa o Marku junioru, pa joj ovaj posao u tome i pomaže - kaže Jovanović.

On je istakao da su donedavno u Požarevcu radili radili u ruini od zgrade, a da je Milica bila snalažljiva i uspela da im obezbedi nove prostoriju.

- Milica nam je omogućila da sada radimo u prostorijama koje su slična onima u Beogradu i to po ceni koja je mnogo niža od tržišne - zaključuje Jovanović.

I Milica Gajić je veoma ponosna na svoj angažman u ovoj akademskoj ustanovi.

- Istina je da se fakultet nalazi u novim prostorijama. Sve nam je novo, a imamo i fantastičan upis. Drago mi je da sam u timu Megatrenda - zaključuje Milica Gajić.

Sajt nije u funkciji

Istureno odeljenje Megatrenda u Požarevcu radi pod nazivom Fakultet za poslovne studije. Kako smo čuli, interesovanje je zaista veliko, ali nismo mogli malo više da se informišemo o studijskom programu jer sajt fakulteta u Požarevcu nije u funkciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Gajić direktor na Megatrendu u Požarevcu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2012

Nevenčana supruga Marka Miloševića, Milica Gajić, postavljena je na mesto izvršne direktorke u ispostavi Megatrend univerziteta u Požarevcu, saznaje “Blic”. Rektor Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je ovu informaciju za “Blic” i poručio da je Gajićeva dobila direktorsku fotelju isključivo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Milica Gajić direktor na Megatrendu u Požarevcu

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Okt.2012, 11:39

BEOGRAD - "Ma na kakav pritisak SPS-a? To nije tačno. Nije niko insistirao da dobijem to mesto. Odavno radim na Megatrendu, ima više od godinu dana, pa se sad ukazala prilika."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.