Milica Đurđević u studiju pokazala majicu Nema predaje

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Đurđević u studiju pokazala majicu "Nema predaje"

Potpredsednica Srpskog sabora Zavetnici Milica Đurđević gostovala je u Jutarnjem program Prve televizije i tom prilikom izrazila protest prema RTS-u.

Da podsetimo, RTS je u prilogu, jednom od ispitanika u anketi zamaglio majicu na kojoj je bila mapa Kosova u natpis “Nema predaje”.

Milica Đurđević je zbog toga izrazila protest i u studio došla u majici sa istim natpisom.

“Ovo ću prvi put učiniti zato što želim da pošaljem poruku sa Prve srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << televizije koja je jedan objektivan medij svim onim građanima Srbije koji su prethodnih dana podržali našu aktivnost ispred RTS koji je bez ikakvog razloga cenzurisala mapu Kosova i Metohije sa srpskom trobojkom i ja ću na jedan slikovit način da pošaljem poruku da su Kosovo i Metohija Srbija”, rekla je ona.

Milica Đurđević i Predreag Azdejković gostovali su u Jutarnjem programu i govorili na temu rođenja deteta premijerke Ane Brnabić, kao i to koja ona prava ima prema zakonima Srbije. Opšinrije OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.