Milanović zbog Šešelja ne dolazi u Beograd

Izvor: Beta, 28.Nov.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović zbog Šešelja ne dolazi u Beograd

ZAGREB, 28. novembra 2014. (Beta) - Premijer Hrvatske Zoran Milanović neće doći 16. decembra u Beograd, jer je očekivao da se vlast u Srbiji korektno i jasno izjasni o ponašanju i istupima Vojislava Šešelja nakon povratka iz Haga, potvrdjeno je agenciji Beta u Vladi Hrvatske.

Tada je u Beogradu sastanak šefova vlada Kine i 16 država srednje i istočne Evrope.

"Premijer Milanović je očekivao od vlade u Beogradu da se korektno i jasno izjasni o ponašanju i istupima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Vojislava Šešelja nakon povratka iz Haga, pogotovo što je Šeselj tokom 90-tih bio u istoj političkoj stranci kao i ljudi koji danas vrše vlast u Srbiji", rekao je portparol Vlade Nikola Jelić agenciji Beta.

On je dodao da je Milanović očekivao da se vlast u Srbiji "ogradi od Šešeljevih istupa, a a budući da to nije učinjeno u takvim okolnostima smatra da bi bilo smešno ići u Beogradu".

Premijer je, dodao je Jelić, očekivao kontruktivnije i razumnije ponašanje beogradskih vlasti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović neće doći u Beograd zbog Šešelja

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2014

Premijer Hrvatske Zoran Milanović neće doći 16. decembra u Beograd, jer je očekivao da se vlast u Srbiji korektno i jasno izjasni o ponašanju i istupima Vojislava Šešelja nakon povratka iz Haga...Tada je u Beogradu sastanak šefova vlada Kine i 16 država srednje i istočne Evrope..."Premijer...

Nastavak na Radio 021...

Milaović: Neću u Beograd zbog Šešelja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014

Premijer Hrvatske Zoran Milanović potvrdio je danas da neće doći na samit u Beogradu 16. decembra, jer je očekivao da se vlast u Srbiji ogradi od istupa Vojislava Šešelja posle povratka iz Haga.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.