Milanović preti Srbiji: Nastavite li ovako

Izvor: B92, 05.Okt.2021, 12:49

Milanović preti Srbiji: "Nastavite li ovako"

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se posle izjave premijerke Srbije Ane Brnabić.

Naime, Ana Brnabić je kritikovala reči Milanovića, koji je rekao da je predsednik i hrvatskih državljana iz BiH, što je naišlo i na osude od bošnjačkih funkcionera u zemlji. Premijerka Srbije kazala je da je izjava Milanovića neverovatna.

"Milanovićeva izjava mi je bila neverovatna i bilo mi je neverojatno da nisu stigle reakcije, čak ni iz Evropske unije", kazala je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona.

Hrvatski predsednik je istakao da "Srbija nije u EU za razliku od Hrvatske".

"Ne slušam ni njene izjave ni bilo kojeg junaka doba zlog u Srbiji. Jedina osoba koja govori je predsednik Srbije, ostalo su njegovi portparoli. S njima nema smisla ulaziti u polemiku. Mi smo EU, a ne oni. Ako se budu tako ponašali, neće ni biti", dodao je Milanović.

On je naveo da su Srbi otišli iz Hrvatske zahvaljujući Beogradu, odnosno da ih nije oterao zvanični Zagreb.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO POKUŠAVA DA GLUMI FACU! Milanović zapretio Srbiji: "Nastavite li ovako..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2021

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se posle izjave premijerke Srbije Ane Brnabić...Naime, Brnabić je kritikovala reči Milanovića, koji je rekao da je predsednik i hrvatskih državljana iz BiH, što je naišlo i na osude od strane bošnjačkih funkcionera u zemlji. Premijerka Srbije kazala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.