Milanović kratko razgovarao s Vučićem, kaže da su problemi rešivi

Izvor: Beta, 20.Maj.2023, 19:30

Milanović kratko razgovarao s Vučićem, kaže da su problemi rešivi

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da su problem između Hrvatske i Srbije rešivi, uključujući rešavanje sudbine nestalih u ratu u Hrvatskoj.On je novinarima rekao da je u Podgorici kratko razgovarao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je takođe bio na inauguraciji novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, prenela je agencija Hina.Milanović je dodao da su "kao i obično pričali premalo" i da nije on taj koji može operativno da rešava probleme između dve zemlje."Jedan od problema su nestali, a ja ne mogu da verujem da Srbija nema te podatke i ne mogu da veujem da bi se nekoga iz njihove perspektive stavljalo u zaštitu po tom pitanju. Prošlo je 30 godina, ljudi su već i umrli, ako su ljudi, više neljudi", ocenio je hrvatski predsednik.Povodom inauguracije novog crnogorskog predsednika, Milanović je rekao da bi voleo sa da s Milatovićem sarađuje dobro kao i sa njegovim prethodnikom Milom Đukanovićem.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: Problemi između Hrvatske i Srbije su rješivi

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2023

PODGORICA - Problemi između Hrvatske i Srbije su rješivi, uključujući rješavanje sudbine nestalih u ratu, izjavio je danas hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zoran Milanović: Problemi između Hrvatske i Srbije su rešivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović osvrne na odnose njegove države i Srbije...Problemi između Hrvatske i Srbije su rešivi, uključujući rešavanje sudbine nestalih u ratu, izjavio je danas hrvatski predsednik Zoran Milanović...On je danas prisustvovao inauguraciji novog crnogorskog predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.