Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović čelnku Mosta ponudio mjesto predsjednika Sabora

Predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović uputio je u petak javni poziv Mostu da ih podrži u formiranju vlade, a čelnika Mosta Božu Petrova pozvao je da bude predsjednik Hrvatskog sabora.

Milanović je na konferenciji za novinare ponovio kako se SDP ne vidi u zajedničkoj vladi s HDZ-om.

"Svaka čast zajedništvu. S Mostom je moguće, ali s HDZ-om ne", rekao je Milanović.

Siguran je i, kako je rekao, u 66 potpisa koalicije Hrvatska raste. Kada je riječ o pregovorima rekao je kako misli da predstojeći tjedan neće biti konstruktivnih razgovora jer će fokus biti na konstituiranju Sabora.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ured predsjednice Hrvatske: Milanović nije predočio potpise

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2015

Ured predsjednice Hrvatske reagirao je danas i opovrgnuo tvrdnju predsjednika SDP-a i čelnog čovjeka koalicije Hrvatska raste Zorana Milanovića da je na konzultacijama u četvrtak  predsjednici  Kolindi Grabar-Kitarović predočio 66 potpisa podrške kao mandataru za sastavljanje Vlade..."Zoran...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.