Milan Jovanović: Sada sam beskućnik

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Jovanović: Sada sam beskućnik

Novinar portala Žig-Info Milan Jovanović rekao je da ga je PU za grad Beograd obavestila da su napadači na kuću zabeleženi na snimcima kamera iz okolnih kuća.

On je to rekao tokom današnje konferencije za novinare u prostorijama Pokreta slobodnih građana, a na kojoj se pojavio zajedno sa liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem.

Kako kaže, pretnje su upućivane i njemu i glavnom i odgovornom uredniku portala Žig Info Željku Matorčeviću još prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << godine, o čemu su, kaže, obavestili policiju.

Tvrdi da iza pretnji stoji predsednik opštine Grocka, jer je pisao o zloupotrebama opštinske uprave.

Ono sto je ostalo od kuće novinara Milana Jovanovića. pic.twitter.com/7Nest59T0I— Denis Kolundzija (@DenisKolundzija) 12. децембар 2018.

VAŽNO!

Za rekordno vreme prikupljen je novac za aparate i lekove koji su urgentno potrebni Milanu Jovanoviću, i koje ćemo odmah kupiti.

Nastavljamo sa akcijom i uskoro ćemo, u dogovoru sa porodicom, objaviti konkretan iznos i listu neophodnih stvari.https://t.co/tiYQsDdzHY pic.twitter.com/9Egq7DopLQ— Slavko Ćuruvija fond (@scfondacija) 13. децембар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Milan Jovanović: Sada sam beskućnik

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018

Novinar portala Žig Info Milan Jovanović rekao je da ga je PU za grad Beograd obavestila da su napadači na kuću zabeleženi na snimcima kamera iz okolnih kuća...On je to rekao tokom današnje konferencije za novinare u prostorijama Pokreta slobodnih građana, na kojoj se pojavio zajedno sa liderom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.