Mikser vintidž market danas u Mikser hausu

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mikser vintidž market" danas u "Mikser hausu"

Prodajna manifestacija ''Mikser vintidž market'', druga po redu, biće organizovana danas u ''Mikser hausu'' u Karađorđevoj 46.

Na "Mikser vintidž marketu", koji se ovoga puta održava u okviru beogradske nedelje mode, posetiocima će se od 12 do 19 sati predstaviti vintidž radnje ''Jane Doe'', ''Šmizla Šmizla'', ''Retro šik'', ''Pull My Daisy'', ''Ye Ye'', Yugovinil ploče, frizerski salon ''Uća Hair'', kao i brojni privatni kolekcionari.

- U današnjem vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << masovne potrošnje i opšte uniformisanosti koju nameću globali prodajni lanci, vintidž se nameće kao jedan od načina građenja sopstvenog, unikatnog, stila koji nam je svima pristupačan - poručuju iz "Miksera".

''Mikser vintidž market'' ima za cilj da postane glavna destinacija za sve one Beograđane koji tragaju za najzanimljivijim primercima vintidž mode, nameštaja, predmeta za kuću, ali i za one koji na trenutak žele da odlutaju u neka romantičnija vremena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Mikser vintidž market” danas u “Mikser hausu”

Izvor: Capital.ba, 08.Apr.2012

BEOGRAD, Prodajna manifestacija 'Mikser vintidž market', druga po redu, biće organizovana danas u 'Mikser hausu' u Karađorđevoj 46. - Na 'Mikser vintidž marketu', koji se ovoga puta održava u okviru ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.