Mihajlovićeva traži objašnjenje od Agencije

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva traži objašnjenje od Agencije

Aranđelovac - Ministarka energetike Zorana Mihajlović uputila je danas dopis direktorki Agncije za borbu protv korupcije u kojem traži objašnjenje za navode da je zloupotrebila ministarsku poziciju u stranačke svrhe.

Mihajlovićeva je novinarima u Aranđelovcu rekla da je za postupak Agencije za borbu protiv korupcije čula u medijima.

- Institucije treba da funkcionišu, ali mi kao funkcioneri u vladi treba da budemo informisni o tome, a ne da preko medija razgovorama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedni sa drugima - rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da posao ministra sada radi istim intenzitetom kao i prvog dana.

- Iako je tehnička vlada ne možete sada da zaustavite poslove - rekla je Mihajlovićeva.

U medijima se pojavila informacija da je Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula postupak protiv Mihajlovićeve zbog zloupotrebe ministarske pozicije u stranačke svrhe.

Direktorka Agencije Tatjana Babić ranije danas je na pitanje da li se prati ponašanje javnih funkcionera u kampanji rekla da je ta Agencija počela da prati kako se funkcioneri ponašaju u predizbornoj kampanji, ali da za sada posmatrače ima samo u Beogradu.

Mihajlović je prethodno i u pisanoj izjavi odbacila optužbe da je zloupotrebila javnu funkciju i javne resurse u predizbornoj kampanji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ministarka Mihajlović traži objašnjenje od Agencije

Izvor: Blic, 12.Feb.2014

Aranđelovac - Ministarka energetike Zorana Mihajlović uputila je danas dopis direktorki Agncije za borbu protv korupcije u kojem traži objašnjenje za navode da je zloupotrebila ministarsku poziciju u stranačke svrhe. ..Mihajlovićeva je novinarima u Aranđelovcu rekla da je za postupak Agencije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.