Mihajlovićeva ponovo o kritikama Gojkovićeve VIDEO

Izvor: B92, 31.Okt.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva ponovo o kritikama Gojkovićeve VIDEO

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da kritike i rasprave unutar stranke treba "staviti sa strane".

Ona je istakla i da je najvažnije ujediniti se oko važnih stvari.

Na pitanje o kritikama koje joj je uputila predsednica Skupštine Maja Gojković, jer nije reagovala kada je ambasador SAD rekao da je Kosovo nezavisna država, Mihajlović je rekla da tema za kritiku uvek ima, ali da stavove o nekim temama ne treba dovoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pitanje.

"Ja ne bih bila član Vlade da ne podržavam tu politiku. Politika oko KiM je po meni iznad svega i tu je stav jasan. Neke teme se ne diraju, za neke teme je vrlo jasno kakav je stav", rekla je ona za Prvu TV i dodala da je upravo zato i reagovala na kritike Gojkovićeve, jer ju je ona praktično optužila da podržava nezavisnost KiM.

Ponovila je da je najvažnije da postoji jedinstven stav o važnim pitanjima, te poručila da svako treba da radi svoj posao i ostvaruje rezultate.

Upitana da li razmirice između nje i Gojkovićeve znače da se SNS u celini ne slaže sa njenim stavovima, Mihajlovićeva kaže da je SNS demokratska stranka, te da njeni članovi i ne treba da se bave time "ko voli Zoranu, a ko ne voli Maju".

"To je totalno nevažno. Srbija dobro zna da je SNS najodgovornija i najveća stranka", naglasila je Mihajlovićeva.

Na opasku da nije reagovala kada su predstavnici opozicije vređali premijerku, Mihajlović kaže da nije bilo tako, te da je upravo ona jedna od retkih koja reaguje na sve, kako bi pokazala da je važno osuditi svaku vrstu napada.

"Ja sam reagovala povodom napada i na premijerku i na Maju Gojković i na neke poslanice SNS i druge poslanice. Uvek sam reagovala i uvek ću reagovati, to pokazuje moj stav kao žene i kao članice vlade koja ne podržava takvo ponašanje", zaključila je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.