Mihajlović u KONTROLI radova pred SPEKTAKL u nedelju

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović u KONTROLI radova pred SPEKTAKL u nedelju

Ministarka Zorana Mihajlović danas je u “kontroli” radova na trasi Koridora 11 kako bi se uverila da je sve spremno za “spektakulrno” otvranje deonice u nedelju. Džang Đijančao obećava da će sve biti gotovo i pre roka.

Foto: TANJUG/ KABINET Zorane Mihajlović/ MILETA MIRCETIC Zorana Mihajlović

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sastala se sa predstavnicima izvođaca sa kojima je razgovarala o dinamici završetka radova na deonici Obrenovac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << – Ljig.

“Nema ništa lepše od toga da se grade putevi. Danas sam tu da proverim dokle se stiglo sa izvođenjem radova i da se uverim da će sve biti spremno za puštanje auto-puta u saobraćaj u nedelju. Ministarstvo je tu, kao i do sada, da vam pruži neophodnu podršku”, rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

APEL države: Vozite odgovorno, životi dece nemaju cenu

Džang Đijančao, generalni direktor “Čajna Šandong” ogranka za Srbiju, izvestio je potpredsednicu Vlade o dinamici radova.

“Kao što ste mogli da vidite prolazeći trasom, svi radovi su u završnoj fazi. Radimo na postavljanju ograde, zvučnih zidova i horizontalne signalizacije. Uporedo se radi na košenju trave i čišćenju trase. Poštovana potpredsednice, uveravam Vas da će sve biti spremno za saobraćaj i pre nedelje”, rekao je Đijančao.

Deonica Obrenovac-Preljina duga je 103 km i biće svečano puštena u saobraćaj u nedelju 18. avgusta.

Ministarka: PROBLEM na Koridoru 10 zbog grčke kompanije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.