Mihajlović: Kako da razgovaram sa Jeremićem i Obradovićem?

Izvor: B92, 14.Jan.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Kako da razgovaram sa Jeremićem i Obradovićem?

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se zalaže za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Ona je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve, dodala da ako do izbora dođe, to treba da se desi da bi se videlo da li građani podržavaju rad Vlade Srbije koju predvodi Srpska napredna stranka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Kako da razgovaram sa Jeremićem i Obradovićem?

Izvor: Prva.rs, 14.Jan.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se zalaže za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.Ona je, gostujući u Jutarnjem programu , dodala da ako do izbora dođe, to treba da se desi da bi se videlo da li građani podržavaju rad Vlade...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.