Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ja sam četiri godine u kampanji

Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović je razgovarala s građanima na tribini u obrenovačkoj mesnoj zajednici Skela. Iako je tu, prema sopstvenim rečima, bila u funkciji potpredsednice Vlade, sam skup obilovao je predizbornim porukama za građane ove beogradske opštine.

Izvor: N1

Ispred mesne zajednice u Skeli, nekoliko stotina građana čekalo je dolazak "glavne zvezde". Sala mesne zajednica bila je dupke puna, jer je građanima obećano >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da će svoju muku moći da podele s ministarkom.

Meštane je interesovalo kada će seoski putevi biti popravljeni i ćuprije izgrađene, a svoju molbu imao je i lokalni sveštenik.

Sveštenik: Nama je potrebna pomoć u građevinskom materijalu da bismo crkvu dogradili.

Zorana Mihajlović: Dakle, rešili smo, dva Zorana daju šljunak i pesak, a ostalo daje građevinska direkcija. Hvala svoj trojici.

Iako u jeku predizborne kampanje, Mihajlović tvrdi - u Skelu nije došla da građanima bilo šta obećava.

"Lažna obećanja, pogrešna obećanja i obećanja u vreme izbora – to ne možete čuti ni od mene, ni od predsednika, ni od drugih ministara, ni od Srpske napredne stranke. To možete da čujete od nekih drugih ljudi, koji bi ponovo da vode Beograd – (Dragana) Đilasa, (Aleksandra) Šapića i svih ostalih", rekla je ona.

Za razliku od njih, za svog domaćina, predsednika opštine Miroslava Čučkovića, ministarka ima samo reči hvale.

"Ja predsednika opštine znam jako dugo. To je jedan ozbiljan dasa, koji vredno radi svoj posao", izjavila je Mihajlović.

Razgovor s građanima trajao je manje od pola sata, pa brojni meštani kažu da nisu uspeli ministarku da pitaju za svoje probleme - od smeća do nedostatka kanalizacije.

N1: Da li ste mogli da postavite to pitanje?

- Mogla sam. Ali nisam dobila mikrofon

- Pa kako da postavim, kad ne mogu da priđem tamo

- Nisam mogla da dođem na red, eto.

- Nisam, bio sam daleko od mikrofona, ali inače, postavio bih to.

N1: Šta ste vi očekivali od ovog sastanka?

- Ništa posebno. Ovo ti je promocija, vidi se po pitanjima.

S pojednim građanima nismo uspeli da porazgovaramo.

Da li je ministarkin obilazak Skele bio u funkciji predizborne kampanje? Mihajlović kaže - svaki njen radni dan zapravo je kampanja.

"Da, jesam, ja sam četiri godine u kampanji. Da, ja od trenutka kada sam postavljena za ministarku saobraćaja ne znam da li sam dva dana nedeljno bila u svom kabinetu ili sam tri dana bila svuda po Srbiji i na svakom putu", kaže ona.

Na pitanje koje ingerencije kao potpredsednica vlade ima da građanima obećava građevinski materijal, Mihalović kaže da postoje privatni donatori, koje ona ne želi da sprečava u dobročinstvu.

Ono što je i dalje nepoznato je misli li pod njima i na građevinsku direkciju, za koju je rekla da će nabaviti materijal za crkvu u Skeli.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ministarka Mihajlović s meštanima obrenovačke mesne zajednice

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018

Ispred mesne zajednice u Skeli, nekoliko stotina građana čekalo je dolazak "glavne zvezde". Sala mesne zajednica bila je dupke puna, jer je građanima obećano da će svoju muku moći da podele s ministarkom Zoranom Mihajlović. Pogledajte prilog Miodraga Sovilja:..Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.