Mićunović: Nerealno da Dačić bude premijer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2010, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: Nerealno da Dačić bude premijer

BEOGRAD -

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke (DS) Dragoljub Mićunović izjavio je danas da nije realna mogućnost da predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić bude premijer, jer bi to izazvalo konflikte u vladajućoj koaliciji.

"Ja sam to prvi put sinoć čuo. Mislim da nije realna mogućnost da mesto premijera dobije jedna manja stranka. To bi izazvalo turbulencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << unutar koalicije. Posle koalicije 'Za evropsku Srbiju', najviše mandata ima G17 plus, pa bi se (predsednik G17 plus Mlađan) Dinkić tu verovatno našao... ušli bismo u velike konflikte", kazao je Mićunović na Radio-televiziji B92.

On je naveo da bi za DS bilo prihvatljivo da Dačić bude premijer ako bi se našao konsenzus unutar koalicije, ali da mu se to trenutno ne čini realnim.

"Ne zbog Dačića, već zbog odnosa snaga u parlamentu", kazao je Mićunović.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.