Met Dejmon: Bred Pit je ljubomoran na mene

Izvor: Blic, 09.Jul.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Met Dejmon: Bred Pit je ljubomoran na mene

Holivudski glumac Met Dejmon kaže da je Bred Pit ljubomoran na njegov normalan život budući da se zvezda serijala o Bornu oženio "građankom" a ne glumicom pa zbog toga nije toliko zanimljiv paparacima.

- Sećam se kad sam mu rekao da ja sa mojom decom šetam do škole, on je spustio glavu. Bio je fin, ali je u sebi pomislio 'ti, đubre jedno' - rekao je Dejmon koji ima tri ćerke i očuh je ćerci iz prethodne veze njegove supruge Lusijane Baroso.

On je ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je imao sreće da se zaljubi u nekoga ko nije poznat, jer, kako kaže, kada si sa poznatom glumicom pažnja nije udvostučena već stalno raste.

- Odjednom svi žele da budu u tvojoj spavaćoj sobi - rekao je Dejmon u intervjuu za magazin "Eskvajer", dodavši da novinarima i paparacima ne daje povoda da pišu o njemu.

- Ako ne izlazim i ne ludujem po barovima i ne varam suprugu ne postoji nijedna priča da se ispriča - istakao je on. - Mogu da pokušaju da me prate, ali će uvek dobiti istu sliku - sredovečni oženjen čovek sa četvoro dece.

Pit i Dejmon igrali su zajedno u filmovima "Igraj svoju igru".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MET DEJMON: Bred Pit je ljubomoran na mene!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2013

Holivudski glumac je rekao da je Bred ljubomoran na njegov normalan život budući da se zvezda serijala o Bornu oženio "građankom"..LOS ANĐELES - Holivudski glumac Met Dejmon kaže da je Bred Pit ljubomoran na njegov normalan život budući da se zvezda serijala o Bornu oženio "građankom", a ne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.