Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi se oprostio od dresa Argentine

Najbolji strijelac Argentine svih vremena Lajonel Mesi je nakon što je izgubio još jedno finale sa reprezentacijom odlučio da je došao kraj nastupa za nacionalu selekciju.

Naime, nakon bolnog poraza od Čilea na penale u finalu Copa Americe (4:2), Mesi je, sa samo 29 godina, najavio oproštaj od reprezentacije, prenosi Marca.

Being a true football fan, these images will truly break your heart. You are a champ, and you always will be! #Messi pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << twitter.com/ud2yQgloAE

"Donio sam odluku. To to to, puno sam pokušavao, trudio se, ali tako se trenutačno osjećam. Jako je tužno da nam se to opet događa, a još sam ja promašio važan jedanaesterac. Trudio sam se tako mnogo, kako bi bio prvak sa Argentinom, ali jednostavno nije išlo", priznao je strijelac 55 golova u reprezentativnom dresu, prenosi N1.

Mesi je za Argentinu igrao 11 godina te je sakupio 113 nastupa. Igrao je na četiri Copa Americe i tri Svjetska prvenstva. Izgubio je četiri finala i to na Copa Americi (2007, 2015 i 2016) i Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mesi okončao reprezentativnu karijeru!

Izvor: B92, 27.Jun.2016

Lionel Mesi okončao je reprezentativnu karijeru nakon novog poraza u finalu Kopa Amerika...Mesi je bio jedan od tragičara u Njujorku jer je promašio prvi šut u penal seriji sa Čileom koji je slavio 4:2..."Doneo sam odluku. To je to, mnogo sam pokušavao, trudio se, ali tako se trenutno osećam....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.