Mesi i Nejmar posetili rodno mesto Isusa Hrista

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2013, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi i Nejmar posetili rodno mesto Isusa Hrista

Fudbaleri Barselona počeli dvodnevnu "Mirovnu turneju" na Bliskom istoku radionicom s palestinskom decom.

Mirovna turneja: Leo Mesi i Nejmar

 

Katalonci predvođeni Argentincem Lionelom Mesijem i Brazilcem Nejmarom stigli su na Bliski istok na aerodromu u Tel Avivu odakle su otišli u Vitlajem gde su posetili po predanju rodno mesto Isusa Hrista i sastali se s palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom.

 

Na stadionu Dura blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hebrona fudbaleri Barselone održali su radionice i više mini-utakmica s palestinskom decom.

 

U nedelju će fudbaleri Barselone na stadionu Blumfild u Tel Avivu organizovati slične aktivnosti i razgovarati s izraelskim liderima.

 

Barselona je saopštila da na Bliskom istoku ima za cilj jačanje institucionalnih veza dve zajednice i izgradnju mostova mira i dijalog između Izraelaca i Palestinaca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mesi i Nejmar posetili rodno mesto Isusa Hrista

Izvor: Dzungla.org, 04.Avg.2013

Fudbaleri Barselona počeli dvodnevnu „Mirovnu turneju“ na Bliskom istoku radionicom s palestinskom decom.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.