Izvor: Blic, 30.Jan.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana u pritvoru zbog krađe pice

Dva dvadesetogodišnja Španca su mesec dana u pritvoru zbog krađe nekoliko pica od jednog svog vršnjaka koji ih je raznosio. Oni se od 27. decembra nalaze u pritvorskoj jedinici zatvora visoke bezbednosti Soto del Rael u Madridu.



Istražni sudija Karlos Valje optužio ih je za "nasilnu krađu" i zatražio da budu zadržani u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije, jer "postoji opasnost od bekstva i uništavanja dokaza". Prema rekonstrukciji događaja, pritvorenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su sa još oko 10 vršnjaka opkolili vršnjaka tražeći da im preda pice.

Kada je pokušao da im umakne, oni su ga oborili sa motora i ukrali ceo tovar pica. Dvojicu izgrednika policija je pronašla nekoliko ulica dalje dok su jeli ukradene pice.

Advokat odbrane je rekao da im preti kazna od dve do pet godina zatvora.

"Imaju isti tretman kao lopov koji je opljačkao draguljarnicu pod pretnjom pištolja", požalio se on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.