Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2020, 20:37

Merkelova o budžetu EU: Vrijeme je pritisak

BERLIN - Vrijeme predstavlja pritisak za države članice Evropske unije da postignu dogovor o prijedlozima dugoročnog budžeta i stimulativnog plana, rekla je danas njemačka kancelarka Angela Merkel, dodajući da će Njemačka raditi na postizanju kompromisa na samitu lidera EU ove sedmice.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Merkel: Nemačka će raditi na kompromisu na samitu EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020

Vreme predstavlja pritisak za države članice Evropske unije da postignu dogovor o predlozima dugoročnog budžeta i stimulativnog plana, rekla je danas nemačka kancelarka Angela Merkel, dodajući da će Nemačka raditi na postizanju kompromisa na samitu lidera EU ove sedmice..."Bilo bi poželjno da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.