Merkelova i Makron mogu da ubrzaju pregovore

Izvor: Danas, 10.Nov.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova i Makron mogu da ubrzaju pregovore

Predstojeći bilateralni susreti predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom ovog vikenda u Parizu, te činjenica da će u glavnom gradu Francuske u isto vreme boraviti i kosovski predsednik Hašim Tači, mogu da dovedu do toga da se dijalog Beograda i Prištine "pomeri s mrtve tačke". Članak Merkelova i Makron mogu da ubrzaju pregovore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Pariz,   Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Briselska igra živaca

Izvor: Danas, 10.Nov.2018

Preksinoćna, na brzinu sazvana, runda briselskih pregovora Beograda i Prištine završena je oštrim izjavama srpskog i kosovskog predsednika, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, kao i "standardno" umerenim saopštenjem kabineta visoke predstavnice EU Federike Mogerini, posrednice u dijalogu. Članak...

Nastavak na Danas...

Vučić i Merkel sutra u Parizu

Izvor: Danas, 10.Nov.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće sa ovog vikenda u Parizu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, potvrđeno je danas u kabinetu predsenika Republike. Članak Vučić i Merkel sutra u Parizu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Đurić: Očekujem od Berlina tonove koji ne podržavaju Prištinu

Izvor: RTS, 11.Nov.2018, 09:38

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je za RTS da očekuje da će razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel u Parizu biti važan za nas bez obzira na razlike koje postoje po pitanju KiM. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.