Mercedesom teško povredio troje i pobegao

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mercedesom" teško povredio troje i pobegao

Policija traga za vozačem "mercedesa" novosadskih registarskih oznaka, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu kod Sremskih Karlovaca u kojoj su teško povređena dvojica muškaraca i jedna žena.

Foto: Ilustracija

Vozač je posle udesa pobegao, ostavljajući teško povređene ljude i svoj "mercedes" na mestu nesreće.

 

U nesreći su teško povređeni 63-godišnji vozač "golfa" iz Smederevske Palanke, 50-godišnji vozač teretnog vozila "kia" iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << naselja Čortanovci na Fruškoj Gori i njegova 48-godišnja saputnica iz novosadskog predgrađa Futog. Svi su zadržani su na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

 

Udes se desio jutros u 6.20 časova kod Sremskih Karlovaca kada je "mercedes" iznenada prešao u levu kolovoznu traku, a potom udario u "golfa" i "kiju", koji su dolazili iz suprotnog pravca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.