Meksiko ima sporazume o vakcini sa Kinom i SAD

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 22:59

Meksiko ima sporazume o vakcini sa Kinom i SAD

Meksiko ima sporazume sa dve kineske kompanije i jednom američkom kompanijom o ispitivanju vakcina, kaže meksički ministar inostranih poslova Marčelo Ebrard.

Meksiko će učestvovati u ispitivanjima vakcina koje su razvili Jansen farmasjutikals (u vlasništvu Džonson & Džonson) i kineske kompanije Kansino Biolodžiks Inc i Valvak Biotehnolodži Co Ltd, tako da se u zemlji ispituju četiri vakcine, preneo je CNN.

"Imamo sporazume sa tri različite kompanije, jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz SAD i dve iz Kine, to je memorandum o razumevanju, cilj je da se protokoli za treću fazu odvijaju u Meksiku", rekao je Ebrard.

"Nakon ove najave, Meksiko će učestvovati u četiri protokola od septembra do januara", dodao je on.

U julu Ebrard je saopštio da će Meksiko učestvovati u trećoj fazi ispitivanja kovid 19 vakcine meksičkog ogranka francuske farmaceutske kompanije Sanofi-Paster.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Meksiko počinje fazu tri ISPITIVANJA VAKCINA iz SAD i Kine

Izvor: Blic, 11.Avg.2020

Meksiko ima sporazume sa dve kineske kompanije i jednom američkom kompanijom o ispitivanju vakcina, izjavio je danas meksički ministar inostranih poslova Marčelo Ebrard na konferenciji za novinare.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.