Meksiko: 5.000 migranata se kreće prema granici sa SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: 5.000 migranata se kreće prema granici sa SAD

Sve veći broj migranata iz Centralne Amerike približava se granici SAD i Meksika, a trenutno ih ima oko 5.000

Agencija navodi da se broj migranata na granici povećao preko noći, a da nisu urodili plodom napori meksičke vlade da ih zaustave na granici.

Trenutno se kreću prema gradu Tapaćula u Meksiku u koloni koja je dugačka oko 1,5 kilometara.

Nekoliko stotina migranata se prijavilo za status izbeglice u Meksiku, a veruje se da u državu pristiže još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 1.500 migranata.

Migrant caravan swells to 5,000 in Mexico, with members vowing to reach U.S. https://t.co/weF9MExPmZ pic.twitter.com/BOksR86UDt

— CBS News (@CBSNews) October 21, 2018

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Meksiko: 5.000 migranata se kreće prema granici sa SAD

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2018

Sve veći broj migranata iz Centralne Amerike približava se granici SAD i Meksika, a trenutno ih ima oko 5.000 Sve veći broj migranata iz Centralne Amerike približava se granici SAD i Meksika, a trenutno ih ima oko 5.000, javlja AP.Agencija navodi da se broj migranata na granici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.