Mejveder protiv Nasukave na novogodišnje veče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder protiv Nasukave na novogodišnje veče

Nekadašnji šampion sveta u pet kategorija boksa Flojd Mejveder boriće se sa kikbokserom Tenšinom Nasukavom u Japanu na novogodišnje veče.

Ugovor je već potpisan i borba zakazana za 31. decembar u Saitami, a naknadno će biti odlučeno pod kojim pravilima.

Mejveder, pobednik u svih 50 borbi, ponovo se vratio iz penzije nakon što je u avgustu prošle godine pobedio MMA borca Konora Mekgregora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Pričalo se da bi mogao da se sastane sa UFC prvakom Habibom Nurmagomedovim, koji je takođe pobedio Mekgregora, čak ga ruski borac iz Dagestana izazvao, ali za sada neće biti od toga ništa.

Amerikancu će rival biti 20-godišnji Nasukava, koji je do sada ima 27 pobeda iz isto toliko borbi u kikboksu i još 4-0 u MMA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mejveder protiv Nasukave na novogodišnje veče

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2018

Nekadašnj šampion svijeta u pet kategorija boksa Flojd Mejveder boriće se sa kikbokserom Tenšinom Nasukavom u Japanu na novogodišnje veče.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.