Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Brisel pokušava da utiče na rezultate izbora

LONDON - Britanski premijer Tereza Mej optužila je danas evropske političare i zvaničnike da pokušavaju da utiču na ishod parlamentarnih izbora koji će u Britaniji biti održani 8. juna prijetnjama u vezi sa "Bregzitom".

Govoreći ispred sjedišta Vlade u centru Londona Mejova je rekla da postoje neki u Briselu koji ne žele da "Bregzit" uspije i koji ne žele da London prosperira.

"Posljednjih nekoliko dana vidjeli smo kako su ti pregovori teški. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << U kontinentalnoj štampi britanska pregovaračka pozicija u Evropi je pogrešno protumačena, pregovarači stav Evropske komisije je očvrsnuo, a pojavile su se i prijetnje evropskih političara i zvaničnika Britaniji", rekla je ona.

Prema njenim riječima, sve je to tempirano kako bi se uticalo na rezultate parlamentarnih izbora u Velikoj Britaniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.