Megan Markl ostavila publiku bez daha na dodeli nagrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Markl ostavila publiku bez daha na dodeli nagrada

Vojvotkinja od Saseksa (Megan Markl) iznenadno se pojavila na svečanosti Britanske nagrade za modu, gde je, kako navodi "Dejl mejl", prisutne ostavila bez daha.

Vojvotkinja (37), koja je trudna, pojavila se u jedinstvenoj crnoj haljini sa otvorenim ramenom modne kuće "Živanši", i dodelila nagradu za Dizajnera godine Kler Vejt Kelerovoj.

"Ova žena je neverovatna. Imala sam priliku da upoznam Megan na veoma ličnom nivou. Da vam neko veruje na u tako ličnom trenutku u životu... Ne mogu dovoljno da joj zahvalim jer je to bio predivan trenutak", rekla je dobitnica nagrade Keler.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvotkinja od Saseksa sve ostavila bez daha FOTO

Izvor: B92, 16.Dec.2018, 09:18

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl iznenadno se pojavila na svečanosti Britanske nagrade za modu, gde je prisutne potpuno ostavila bez daha.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.