Medvedev u Beogradu 19. oktobra

Izvor: RTS, 15.Okt.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev u Beogradu 19. oktobra

Predsednik Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Bocan-Harčenko razgovarali su i o završnim pripremama za posetu premijera Dmitrija Medvedeva u subotu, 19. oktobra.
Istakli su da je program posete intenzivan i sadržajan, kao i to da će na najbolji način odraziti odlične političke odnose i široki spektar saradnje Srbije i Rusije.

Kako su naveli, poseban značaj imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zajedničko obeležavanje 75. godišnjice oslobođenja Beograda, koje potvrđuje slobodarsku tradiciju i bratstvo dva naroda.
Vučić je na sastanku izrazio zabrinutost zbog atmosfere na Kosovu i Metohiji, posle tamošnjih izbora i izazivanja tenzija od strane Prištine.
Istakao je da nije znao da postoji otrov koji selektivno deluje na etničkoj osnovi, ali da će insistirati na sveobuhvatnoj istrazi i kažnjavanju lažova i prevaranata koji su ovu sramnu medijsku akciju organizovali, saopštilo je Predsedništvo.
Vučić i Bocan-Harčenko razmotrili su i situaciju u regionu.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev u Beogradu 19. oktobra

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće domaćin predsedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, koji stiže u jednodnevnu posetu Srbiji u subotu, 19. oktobra.

Nastavak na Blic...

Medvedev u Beogradu o ekonomsko-trgovinskim odnosima

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 10:08

Tokom susreta premijera Rusije Dmitrija Medvedeva sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić 19. i 20. oktobra u Beogradu, biće razmotren kompleks bilateralnih trgovinsko-ekonomskih i kulturno-humanitarnih odnosa, saopštila je Vlada Rusije. Članak Medvedev u Beogradu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.