Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni sajam ekologije 1.i 2. marta u Beogradu

BEOGRAD -

Međunarodni sajam ekologije ECO EXPO 2012. biće održan 1. i 2. marta u Belekspo centru u Beogradu, a cilj sajma je podizanje svesti i promocija zaštite životne sredine, obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, kao i popularizacija ovih oblasti na nacionalnom i regionalnom nivou, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Organizator sajma je nevladina organizacija Zelena Eko planeta, a manifestaciju su podržale brojne značajne državne institucije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Tim povodom će sutra u PKS biti održana konferencija za novinare na kojoj će govoriti državni sekretar u Ministarstvu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Ivica Radović, gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan, savetnik predsednika PKS Siniša Mitrović i predstavnici nevladine organizacije Zelena Eko planeta, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Eco Expo & Conference 2012

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Feb.2012, 14:42

Prvi balkanski Eco Expo & Conference 2012 biće održan 1. i 2. marta (10.00-16.00) u 'Belekspo centru' (Španskih boraca 74a). Na sajmu će se predstaviti svi proizvođači i firme koje se bave zaštitom životne sredine, zelenim tehnologijama, obnovljivim izvorima energije i energetskom efikasnošću,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.