Medjunarodni dan deteta u Somboru obeležila i deca migranti

Izvor: Beta Video, 21.Nov.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medjunarodni dan deteta u Somboru obeležila i deca migranti

SOMBOR - Somborski edukativni centar, zajedno sa decom migrantima iz Iraka koji borave u Prihvatnom centru u Somboru, obeležio je Medjunarodni dan deteta i Medjunarodni dan borbe protiv nasilja. Program u prostorijama Madjarske gradjanske Kasine u Somboru u utorak uveče započeo je predstavom ``Interkulturna komedija za sve uzraste`` u izvodjenju Dramske sekcije Centra za kulturu i obrazovanje ``Sonta``. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

CKO Rakovica: Predstava „Da bar nisam žensko“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Nov.2018

U nedelju, 25. novembra od 20.00, u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica biće izvedena predstava „Da bar nisam žensko“ na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Pozorišna predstava „Da bar nisam žensko“ rađena je na osnovu priča migrantkinje Mahboub Taheri, za koju je tekst...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.